ARNAB | Allterrängkranar
532
post-template-default,single,single-post,postid-532,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Allterrängkranar

03 okt Allterrängkranar

Tadanos allterrängskranar är idealiska för att passa både på arbetsplatsen och på vägen. Tack vare sin allhjulsstyrning är kranarna väl lämpade för förflyttning både på landsväg och i stadstrafik. Dessa mobilkranar är utvecklade under lång tid för att passa de flesta typerna av miljöer. Det som är signifikativt för dessa kranar är att de är användarvänliga och kostnadseffektiva.

Alla allterrängkranar har Tadanos specialbyggda ramar med chassihytt för två personer. Allterrängkranarna är i grundutförande välutrustade men det finns stora möjligheter att själv välja och vraka bland tilläggsutrustningar.

Allterrängkranen förenar den chassiburna kranens snabba sätt att förflytta sig med den terränggående kranens lilla behov av utrymme och är synnerligen lämplig där markförhållandet inte är det bästa.