Kategorier
Målare

Målare i Älvsjö fräschar upp fasaden

Är fasaden ful och sliten? Huset är det som syns mest på gatan på grund av den tråkiga färgen? Vänd dig till en målare i Älvsjö så blir det ett minne blott.

År efter år hade Erin sagt att hon skulle ta tag i fasaden på huset. Hon hade redan gjort en stor renovering på insidan i sitt lilla hus. Så de flesta som kom in blev förvånade. Utsidan matchade inte alls hur vackert det var på insidan. Av någon anledning sköt hon alltid upp projektet med att ta tag i fasaden.

Nu var det dags att göra det en gång för alla. Erin hade redan en bra kontakt med en målare som kunde utföra arbetet, de skulle bara hitta en passande dag. Med tanke på att det var utomhus och hon bodde i Sverige, så var det inte det enklaste. Det skulle helst göras under sommarhalvåret då det var runt 20–23 grader och helst skulle regnet inte komma just den dagen.

Målare sköter allt

Höga krav när man bor i ett land som Sverige där regnet gärna forsar. Men nu skulle det inte skjutas upp. Erin vände sig till en kunnig målare i Älvsjö som kunde hjälpa henne med fasaden. Fasaden var väldigt sliten och tråkig. Innan det gick att måla, var det därför en hel del förarbete som behövdes för att fasaden skulle vara redo.

Förarbete som att slipa ned den fula slitna ytan innan ny färg lades på. Det var inga problem och gick över förväntan. Målarna skötte allting från start till mål. De gjorde allt förarbete som behövdes inför målningen på fasaden. De hade rätt redskap och kunskap för att stå på hög höjd och utföra arbetet. Snart var hennes hus ett av de finaste husen på hela gatan och utsidan matchade insidan.